Kuvassa on Amnestyn Suomen osaston vuonna 2015 järjestetty mielenosoitus translain uudistamieksi. Mielenosoituksessa on kymmeniä ihmisiä pitelemässä kylttejä ja banderolleja Helsingissä Senaatintorilla.

Kampanja mukana Amnestyn Suomen osaston mielenosoituksessa 23.3. Helsingissä


Kuuluu kaikille -translakikampanja on mukana Amnesty Suomen osaston koolle kutsumassa mielenosoituksessa perjantaina 23.3 klo 9.00 Senaatintorilla. Mielenilmauksessa luovutetaan kansainvälinen 347 865 nimeä sisältävä vetoomus pääministerin valtiosihteeri Paula Lehtomäelle. Luovuttamassa on mukana muun muassa Amnesty Internationalin pääsihteeri Salil Shetty sekä vetoomuskampanjan kasvoina toiminut Sakris Kupila.

Kampanja näkyy perjantain mielenosoituksessa omalla banderollilla ja kylteillä. Tule joukkoomme vaatimaan itsemääräämisoikeutta sukupuoleen!

Translain uudistamista vaaditaan myöslauantaina 24.3. transpoliittisen toimintaviikon yhteydessä järjesttävässä mielenosoituksessa Transvallankumous nyt! klo 14.00 Narinkkatorilla. Mielenosoitusta tukee suuri joukko järjestöjä ja kollektiiveja Trasek mukaan lukien ja sitä järjestää Pinkkimusta Helsinki.

> Amnestyn mielenosoitus Translaki uusiksi x 347 865

> Transpoliittinen toimintaviikko