Osallistu!


Jotta translain uudistaminen itsemääräämisoikeus edellä kuuluu kaikille, haluamme kerätä kaikki mukaan!

Yksilöille ja läheisille

Kirjoita: ”Näin translain kokonaisuudistus vaikuttaisi elämääni”

Jos olet itse transihminen tai läheinen, vanhempi tai transnuoria kohtaava ammattilainen, kerro meille miten translain kokonaisuudistus vaikuttaisi myönteisesti. Voit kirjoittaa esimerkiksi:

  • Näin ikärajan poistaminen vaikuttaisi myönteisesti lapseeni
  • Näin uudistus parantaisi elämääni kumppanini / perheeni / lasteni kanssa
  • Näin voisin paremmin ammattilaisena tukea sukupuoltaan korjaavaa ihmistä

Kertomuksia voi lähettää tekstinä, kuvina, videoina tai äänitiedostoina osoitteeseen tiedottaja@seta.fi. Kerro viestissäsi mitä nimeä tai nimimerkkiä tekstin yhteydessä haluat käyttää. Kertomuksia käytetään vaikuttamistyössä, materiaaleissa sekä julkaistaan näillä sivuilla kampanjan edetessä.

Seuraa meitä ja jaa viestiämme!

Järjestöille ja vaikuttajille

Sitoudu kampanjaan

Kampanjan taustajärjestöt Seta ja Trasek kutsuvat vaikuttajia ja järjestöjä mukaan kampanjoimaan itsemääräämisoikeuteen perustuvan translain puolesta. Kampanjaan sitoutuneille järjestöille ja vaikuttajatahoille välitetään säännöllisesti tietoa translakiin liittyvästä vaikuttamistyöstä ja heille tarjotaan mahdollisuuksia osallistua yhteisiin kannanottoihin translain uudistamisen puolesta.

Kampanjakasvomme ovat käytettävissä puhumaan tilaisuuksissa ja kertomaan omista kokemuksistaan ja asiantuntijamme tukevat sitoutuneiden tahojen traslakivaikuttamista.

Kampanja tarjoaa näkyvyyttä sitoutuneiden tahojen translakivaikuttamisen esiin tuomiselle verkkosivuilla Tuemme kampanjaa -sivulla sekä somekanavissaan.

Mukaan lähteminen on helppoa:

1. Tutustu translakikampanjan tavoitteisiin
2. Täytä sitoutumislomake verkossa: goo.gl/Mqp7gx
3. Toimita organisaation logo tiedottaja@seta.fi.

Toteuta/tilaa sukupuolitemppurata

Sukupuolitemppurata on kampanjan tarjoama pelillistetty kampanjointiväline. Temppurata on hyvä tapa päästä tutustumaan sukupuoltaan korjaavan ihmisen arkeen ja translain eri näkökulmiin elämyksellisellä tavalla. Temppuradan kesto on kävijälle alle 10 minuuttia eikä se vaadi erityistaitoja vetäjältä tai kävijältä. Voit tutustua temppurataan ja käyttää sitä kampanjatyökaluna omalla paikakunnallasi. Kysy lisää tiedottaja@seta.fi.

Lataa ja laminoi temppuratakortit [pdf]
Lataa ja laminoi yksisarviskortti [pdf]
Pelinvetäjän manuaali [Google Docks -tiedosto]

 

Oletko kiinnostunut tukemaan kampanjaa muulla tavalla, työpanoksellasi tai lahjoittamalla? Ota yhteyttä tiedottaja@seta.fi ja otamme sinuun yhteyttä!